"Bogen er god, fordi den både er til drenge og piger"

 

Alma er 12 år gammel og én af de mange børn, som er med i Børnepanelet. I Børnepanelet læser vi en masse bøger og kommer med anbefalinger, fordi vi synes, det er en god idé at inspirere hinanden. Alma har læst bogen: GANGSTER FARMOR.

"GANGSTER FARMOR er en bog næsten alle børn vil synes er sjov. Den handler om 11-årige Ben, der hver fredag skal overnatte hos sin kedelige farmor, fordi at hans forældre skal se Vild med dans. Det viser dig så, at Bens farmor slet ikke er så kedelig. Tværtimod er hun lige pludselig utrolig spændende. Bogen er god, fordi den både er til drenge og piger. Normalt plejer jeg selv at læse bøger til piger, men denne er noget andet. GANGSTER FARMOR er ca. 300 sider lang, men man kan sagtens læse den på 3-4 dage, hvis man altså syntes, den er god." - Alma, 12 år

 

Alma med Gangster farmor 

En bog næsten alle børn vil synes er sjov 

Englands svar på Ole Lund Kirkegaard hedder David Walliams. Han er bedst kendt som tv-vært og dommer i Britain’s got talent, og så er han en gigapopulær børnebogsforfatter, hvis humoristiske bøger topper bestsellerlisterne verden over.

Ben har verdens kedeligste farmor. Hun spiller kribblekryds og spiser kålsuppe dagen lang, hendes tv er i stykker, og så prutter hun hele tiden uden at ville indrømme det. Det ville såmænd være fint nok, hvis det ikke lige var fordi Ben var tvunget til at blive passet hjemme hos hende hver evigt eneste fredag aften, fordi hans far og mor skal se Vild med dans.

Men der er to ting Ben ikke ved om sin farmor: 1) Engang var hun en international juveltyv. 2) Hun har hele sit liv ville stjæle kronjuvelerne, og det har hun har brug for Bens hjælp til …

David Walliams GANGSTER FARMOR er til dig, der elsker et godt grin. Bogen er perfekt til oplæsning fra 6-7 år og selvlæsning fra 9 år.