Skynd dig at få fat i ANTBOY VENDER TILBAGE

Jeg hedder Villads og jeg  er 11 år. Jeg kan godt lide fodbold, gaming og at læse bøger. Jeg går i 5. klasse på Rygaards Skole i Hellerup.

Jeg har lige læst den nyeste Antboy-bog ANTBOY VENDER TILBAGE. Den er rigtig spændende og sjov, og den er meget catchy. Og så er den ret uforudsigelig, så jeg kan næsten ikke stoppe med at læse. Jeg har også set Antboy-filmene, men bogen er mindst lige så sjov. Hvis ikke bedre.

Den er til alle aldre. Hvis jeg skulle give den stjerner fra et til fem, så vil jeg give den fire stjerner. Så jeg synes, I skal skynde jer at få fat i den og gå i gang med at læse.

 

Villads 

Skynd dig at få fat i ANTBOY VENDER TILBAGE 

Hør Villads fortælle om bogen her:

 

ANTBOY VENDER TILBAGE- Myrekryb og ormehuller

Byen ånder omsider fred og ro, efter Antboy har sat en stopper for den sidste superskurk. Pelle overvejer så småt at droppe aftenturene op i kirketårnet, hvorfra han overvåger byen, da han pludselig kaldes på arbejde igen. Det er stadig en hemmelighed, hvem Antboy er. Kun Ida, Pelles kæreste, ved det. Men pludselig er der også en anden ... Pelle får anonyme breve: "Jeg ved, hvem du er" Da en mystisk indbrudstyv samtidig begynder at plage byen, må Pelle indse, at hans problemer langt fra er ovre. Faktisk er de kun lige begyndt.

Antboy-serien er elsket for sit sjove, skæve univers og den letgenkendelige historie om et mobbeoffer, der rejser sig som superhelt. Her er 7. bog, som samtidig starter en ny serie.