Bliv medlem af den historiske bogklub | Gyldendal Historie
34_credit-card
Du kan trygt handle - vi leverer som sædvanligt

Dit månedlige vingesus, der gør dig klogere på verden

I Bogklubben Historie udvælger vi de vigtigste og bedste fagbøger om historie, samfund og videnskab med posten hver måned. Få din første bog til 49 kr.
Frank vender hjem
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Frank vender hjem

Kristian Bang Foss
Frank vender hjem er en underholdende, rørende og overraskende samtidsfortælling om kærligheden, familien og livets uforudsigelighed. Et folkeligt og moderne bud på en Lykke-Per.

Frank er vokset op i Hvidovre; moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie; datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 229,95

Som medlem af bogklubben Historie får du:

Månedens bog

Udvalgt af vores redaktør, der er passioneret omkring historie.  Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger

Få rabat på de bedste bøger, der gør dig klogere på fortiden, nutiden og fremtiden.

Læseoplevelser gennem brevsprækken

Vores magasin med udvalgte historiebøger, anmeldelser, baggrundsstof og interviews. Din månedlige historieforelæsning.

Det siger vores kunder på Trustpilot